Kandidaten

Aan het werk op een melkveehouderij
in Ierland?

Korte lijntjes & vlotte communicatie

15+ jaar ervaring als recruiter

Ondersteuning van A tot Z

Baan melkveehouderij Ierland

Over mij

Ik ben Bianca

Ben je op zoek naar baan op een melkveehouderij en wil je dit combineren met een tof avontuur in het buitenland? Mijn naam is Bianca Hoeksema Arkeveld. Als geen ander begrijp ik jouw passie voor het boerenleven.

Als recruiter verzorg ik de bemiddeling tussen jou als kandidaat en de boeren in Ierland. Voor mij is het allerbelangrijkste dat jij op je plek zit, samen kijken we daar naar!

De opstart

Een videocall

Ik vind persoonlijk contact ongelooflijk belangrijk. Om die reden starten we altijd met een videocall. Tijdens dit gesprek hebben we het niet alleen over zaken als werkervaring, wensen en verwachtingen, maar krijg je ook praktische informatie van over het wonen en werken in Ierland.

Ik geef je informatie over wat het werken op een melkveehouderij in Ierland inhoudt en wat het verschil is met andere systemen.

Baan melkveehouderij Ierland
Baan melkveehouderij Ierland

Praktische ondersteuning

Duidelijke communicatie

Ik maak je wegwijs in de Ierse wereld. Het kan wat overweldigend zijn om in het buitenland te gaan wonen en werken. Maar geen zorgen, ik help je met een aantal praktische zaken.

Zo help ik je bij de aanvraag van het Ierse PPSN (Iers identificatienummer) en de aanmelding bij de Ierse belastingdienst.
Daarnaast help ik bij het onderhandelen van je arbeidsvoorwaarden. Door mijn kennis en ervaring kan ik je daarbij goed ondersteunen.

Nazorg

Altijd contact

We houden contact als je aan het werk bent. Ik wil van je weten of je nieuwe baan bevalt. Als dit niet het geval is, zoeken we samen verder naar een baan op een melkveehouderij die wel bij je past.

Je kunt op mij terugvallen wanneer dit nodig is. Wil je in contact komen met andere werkende kandidaten, laat het mij weten. Dan kijk ik wat voor je kan betekenen.

Baan melkveehouderij Ierland

Reviews

Dit zeggen anderen over mijn manier van werken

Je vindt hieronder een aantal reviews van kandidaten die een baan hebben gevonden met behulp van de inzet van Dairy Farm Recruitment.

>>> Bekijk hier meer reviews

“Veel kennis van de agrarische sector”

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Via teams had ik direct een goed en fijn gevoel, merkte dat Bianca veel kennis van de agrarische sector in Ierland heeft.

Nadat ik aangaf wat voor bedrijf ik zocht had ze direct een paar mooie bedrijven waarmee ze mij in contact bracht en ik uiteindelijk ook een ontzettend mooie tijd heb gehad in Ierland. Ik ga zeker nog een keer aan het werk via Bianca  
Bertjan Boschloo
Kandidaat

“Meedenken is haar grote kracht”

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
‘Ik ben afgelopen jaar 2 maandjes naar Ierland geweest om seizoenswerk te gaan doen.

Bianca heeft mij hierbij aan een bedrijf geholpen en al het papierwerk gedaan wat erbij kwam kijken om dit te laten slagen, voor mij geregeld.  Bianca heeft het super gedaan, korte lijntjes en altijd meedenken is haar kracht.’
Rens
Kandidaat

“Vriendelijk en zeer professioneel”

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
‘Ik ben erg tevreden over het contact en de samenwerking met Bianca. Zij is vriendelijk in de omgang, zeer professioneel, betrouwbaar en altijd bereikbaar voor vragen en advies. Rondom de bemiddeling was alles goed geregeld en heeft zij de benodigde Ierse administratieve formaliteiten verzorgd zoals het aanvragen van mijn ppsn. Helemaal top!’
Martijn Schellinger
Kandidaat

Wil je dat ik je help?

Wil je solliciteren op een vacature vul dan het sollicitatieformulier in, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
Heb je andere vragen, stuur mij gerust een appje.